Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از شیوع بیماری کرونا، شاهد هجوم مردم برای خرید اقلام بهداشتی و همچنین مواد خوراکی در تمام جهان هستیم، این در حالی است که علی رغم بی مهری و سوءاستفاده برخی ها از اوضاع به وجود آمده، شاهد ایجاد اقدامات جهادی و نوع‌دوستانه در جهت شکست کرونا، این مهمان ناخوانده ایرانی‌ها هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ بعد از شیوع بیماری کرونا شاهد هجوم مردم برای خرید اقلام بهداشتی و همچنین مواد خوراکی در تمام جهان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال، با افزایش موج شایعات پیرامون کروناویروس در فروشگاهی در ایالت کالیفرنیای آمریکا ماسک N95  برای جلوگیری از خطر ویروس کرونا باوجود قرار دادن محدودیت برای هر مشتری، به اتمام رسیده است.

به گفته کیوان ابراهیمی از دانشجویان حاضر در این ایالت، ماسک مقابله با ویروس کرونا در فروشگاه های دیگر نیز به اتمام رسیده است.

به دلیل اتمام ماسک در فروشگاه های مختلف، برای خرید ماسک در کالیفرنیا باید بین فروشگاه هایی به فاصله 20 کیلومتر جستجو داشته باشید.

گاهی اوقات ماسک در ایالات آریزونا آن هم به قیمت 6 دلار فقط پیدا می شود و در برخی فروشگاه ها نیز هر عدد ماسک N95 به مبلغ ده تا بیست دلار ارائه می شود و با وجود چنین افزایش قیمت‌هایی هنوز این ماسک در برخی شهرهای پرامکانات‌ترین ایالت آمریکا، کمیاب و نایاب شده است.

بر اساس گفته متخصصان پزشکی همه مردم به استفاده از ماسک برای پیشگیری نیاز ندارند بلکه بایستی بطور مداوم بهداشت فردی که مهمترین آن شست وشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون و یا مواد ضدعفونی کننده است را فراموش نکنند.

در برخی اخبار و گزارشات آمده که خرید‌های بیش از اندازه باعث کمبود کاذب در جامعه است این در حالی است که کسانی که دچار سرماخوردگی شده‌اند، برای بهبودی کامل بایستی در منزل استراحت کرده و از تماس چهره به چهره با افراد خودداری کنند.

توئیتی از یک کاربر آمریکایی از ایالات کالیفرنیا درباره غارت قفسه‌های فروشگاهی در این ایالت پس از ثبت 3 مود ابتلا به کروناویروس نیز جالب توجه است.

در شهر رچستر نیز شاهد کمبود ضدعفونی کننده‌های دست هستیم.

 

 

 

و همپنین شاهد محدودیت در فروش دستمال کاغذی هستیم.

در این فروشگاه ها اعلامیه های زده شده با عنوان: "هشدار به مشتریان؛ به دلیل کمبود دستمال کاغذی هر مشتری تنها 3 عدد دستمال کاغذی می تواند خریداری کند با تشکر از شما

مدیریت"

 

لازم به ذکر است که هشتگ‌هایی مبنی بر کمبود دستمال کاغذی در فضای توییتر جهانی نیز فراگیر شده است.

 

  

این در حالی است که علی رغم بی مهری و سوءاستفاده برخی ها از اوضاع به وجود آمده، شاهد ایجاد اقدامات جهادی و نوع‌دوستی در جهت شکست کرونا، این مهمان ناخوانده ایرانی ها هستیم. یکی از این اقدامات ایجاد کمپین #همه_باهم_علیه_کرونا در فضای مجازی است که افراد مختلف جامعه با پیوستن به این کمپین از اقدامات خود برای نابودی کرونا مطالبی را نشر می دهند و دیگران را برای پیوستن به این کمپین دعوت می کنند.

 

از دیگر اقدامات جهادی ورود بسیج جامعه پزشکی به عرصه آموزش اقشار مختلف جامعه جهت کاهش میزان شیوع این بیماری در جامعه است.

آموزش 1500 مربی و مروج اختصاصی مقابله با کرونا در استان

محسن ذاکریان، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: از اولین روز پخش اخباری مبنی بر مشاهده ویروس کرونا در ایران و قرار گرفتن تمامی کادر بهداشتی و درمانی خراسان رضوی به حال آماده‌باش، بسیج جامعه پزشکی در کنار دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت مقابله با ویروس کرونا بوده و خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در حال انجام اقدامات مشترکی برای مقابله با کرونا با دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستیم، گفت: با توجه به اینکه تاکنون هیچ‌گونه واکسن یا درمان قطعی علیه ویروس کرونا ساخته نشده است لذا پیشگیری و آموزش مقابله با کرونا به مردم، مهم‌ترین موضوعی است که باید انجام شود.

ذاکریان تصریح کرد: بسیج جامعه پزشکی تمام انرژی خود را برای آموزش آحاد مردم جهت مقابله و پیشگیری از انتقال ویروس کرونا گذاشته است از این رو با اعزام مربی و پخش بروشورهای آموزشی در مساجد و مراکز تجمع مردم سعی شده تا آگاهی مردم در خصوص راه‌های انتقال این ویروس را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه ما در بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی آمادگی تربت مربی از افراد داوطلب جهت آموزش روش صحیح مقابله با کرونا را داریم، افزود: از اینجا از تمامی ائمه جماعات، گروه‌های فرهنگی، اجتماعی و جهادی که علاقه‌مند باشند تا ما را در این آموزش همگانی یاری برسانند، دعوت می‌شود تا در دوره‌های رایگان تربیت مربی جهت آموزش روش‌های صحیح مقابله با کرونا به آحاد مردم شرکت کنند.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی خاطر نشان شد: بر اساس برآوردهای انجام شده، بیش از 1500 مربی و مروج اختصاصی مقابله با کرونا را در سطح استان آموزش می‌دهیم که این مربی‌ها ما را در آگاه‌سازی و آموزش صحیح مردم یاری می‌رسانند.

ذاکریان با بیان اینکه در حال حاضر 50 نفر به حاشیه شهر مشهد برای آموزش مردم جهت مقابله با کرونا اعزام شده‌اند، گفت: با توجه به مراجعه بیش از حد مردم به مراکز بهداشتی برای معاینه و شناسایی افراد مبتلا و محدودیت کادر درمانی، بسیج جامعه پزشکی این آمادگی را دارد تا نیروهای خود را به مکان‌های مشخص‌شده توسط دانشگاه علوم پزشکی اعزام کند.

اعلام آمادگی گروه‌های جهادی بسیج برای کمک به وزارت بهداشت/ 2000 اقلام پیشگیری از کرونا توزیع شد

در ادامه محمد روحانی، مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، ضمن اعلام آمادگی بسیج و سپاه برای کمک به وزارت بهداشت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: گروه‌های جهادی خراسان رضوی با استفاده از کمک‌های مردمی و خیرین اقدامات قابل توجهی در جهت مقابله و آموزش جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام داده‌اند.

وی با بیان اینکه تا کنون 120 مسجد و اماکن مذهبی، 120 مکان عمومی و معابر توسط گروه‌های جهادی ضدعفونی شده‌اند، ادامه داد: 2000 اقلام پیشگیری از ویروس کرونا مانند ماسک و ژل‌های ضدعفونی کننده، 18 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده و الکل، هزار سری بروشور آموزش پیشگیری از کرونا و آموزش بیش از 3 هزار نفر جهت مقابله با کرونا تا کنون انجام شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر بیش از 30 گروه جهادی در استان مشغول به ضدعفونی و گندزدایی مراکز و معابر عمومی هستند و این آمادگی را دارند تا در صورت نیاز به آن‌ها در هر جایی که وزارت بهداشت بخواهد مشغول به فعالیت شوند.

روحانی ضمن اعلام آمادگی گروه‌های جهادی بسیج خراسان رضوی برای کمک به وزارت بهداشت، تصریح کرد: برای ضدعفونی معابر و مراکز عمومی نیازی به تخصص خاص پزشکی افراد نیست از این رو افراد داوطلب از بسیج محلات و گروه‌های جهادی ما را در انجام این کار یاری می‌رسانند.

جهادگران بسیجی خراسان رضوی در میدان مقابله با کرونا

در همین خصوص جهادگران بسیجی خراسان رضوی این بار و برای مقابله با ویروس منحوس کرونا پا در عرصه خدمت‌رسانی گذاشته‌اند.

گروه جهادی صراط الحمید بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نمایندگی از سایر گروه‌های جهادی استان و ستاد مقابله با بحران بسیج سازندگی کشور در سطح شهر مشهد مقدس این روزها در کنار پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران در خط مقدم مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا است.

سید سعید مهدی زاده نماینده گروه جهادی صراط الحمید بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: گروه جهادی صراط الحمید بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نمایندگی از ستاد مقابله با بحران بسیج سازندگی کشور در خراسان رضوی مشغول فعالیت‌های جهادی برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا است.

وی با تأکید بر اینکه این گروه جهادی هم‌اکنون در سه حوزه و در قالب سه گروه برای پیشگیری و مقابله با کرونا در سطح شهر مشهد فعالیت می‌کند، افزود: بخش اول اقدامات غیر حضور است که ۲۰۰ نفر از طریق سامانه «۴۰۳۰» با نرم‌افزاری که در گوشی تلفن همراهشان در اختیار دارند، پاسخگوی سؤالات مردم در این رابطه هستند.

نماینده گروه جهادی صراط الحمید بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: گروه دوم به‌صورت حضوری و در سه پایگاه سلامت «حجاب»، «میدان ده دی» و «ترمینال» کار آموزش به مردم را برای پیشگیری و مقابله با کرونا بر عهده دارند.

مهدی زاده به تشریح اقدامات گروه سوم پرداخت و عنوان کرد: این گروه در بخش تولید وسایل حفاظتی پزشکی مرتبط با نیاز بیمارستان‌ها در مقابله با بیماری کرونا فعالیت می‌کند.

وی اضافه کرد: بسیج دانشجویی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هم‌اکنون در حال تولید «شیلد محافظ» است؛ همچنین بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی تولید «گان» و در نهایت بسیج داروسازی در حال تولید مواد ضدعفونی‌کننده برای استفاده در بیمارستان‌های خط مقدم مقابله با کرونا هستند.

مردم نوع دوست نیز با ایجاد کمپین های گوناگون و اقداماتی هرچند کوچک در جهت مقابله با کرونا بر آمده اند، از این سری اقدامات می توان به توزیع ماسک رایگان و ضدعفونی رایگان خودروها اشاره کرد.

 

ارائه خدمات مردم‌یاری در 2 هزار پایگاه بسیج جامعه زنان خراسان رضوی

رؤیا حیدرزاده، مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، پیرامون اقدامات جهادی اقشار مختلف بانوان در خراسان رضوی اظهار کرد: هزار نفر از خواهران بسیجی خراسان رضوی در تیم های جهادی سازماندهی شدند تیم های دو نفره با معاونت بهداشت و درمان و بسیج جامعه پزشکی پیرامون اقدامات ترویجی، آموزش بهداشت به صورت حضوری و غیرحضوری و اقدامات در خصوص توزیع اقلام بهداشتی همکاری دارند.

وی افزود: گروه‌های امدادی بسیج بانوان باتوجه به نوع مأموریت در نقاهت‌گاه‌های سیار استان و در کنار بیمارستان ها حضور فعالی دارند.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با بیان اینکه برخی کارگاه‌های تولیدی بسیج نیز در تولید ماسک فعال هستند و با مدیریت بسیج سازندگی نیازمندی‌ها اعلام می‌شود گفت: 8 کارگاه تولیدی ماسک در بسیج بانوان استان فعال هستند.

وی افزود: خدمات مردم‌یاری در خصوص افراد نیازمد و معسرین منطقه جهت رفع مشکلات اقتصادی ارائه می‌شود و باتوجه به اهمیت حمایت از مشاغل خانگی، با راه اندازی اپلیکیشن در این خصوص به صورت مجازی محصولات این مشاغل توزیع خواهد شد.

حیدرزاده ضمن اشاره به راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه پایگا‌ه‌های بسیج با اولویت رسیدگی به خانواده‌های محروم تصریح کرد: توزیع بسته های بهداشتی و حمایتی برای خانواده های نیازمند انجام می‌شود و البته در کمک‌رسانی و خدمات‌رسانی به مردم و محرومان نیز تلاش داریم.

وی افزود: در حوزه سلامت نیز تلاش مداوم جهادگران بسیجی تا ریشه‌کنی و رفع کامل کرونا ویروس از سطح استان ادامه خواهد داشت.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با بیان اینکه خدمات مردم‌یاری در 2 هزار پایگاه بسیج جامعه زنان استان ارائه می شود تأکید کرد: داشتن روحیه جهادی در مقابله با بیماری کرونا تأثیر مثبتی دارد و امروز از خودگذشتگی و ایثارگری پرستاران و جهادگران سلامت در سطح جهانی بی‌بدیل است.

وی افزود: از طریق آموزش های پزشکی و بهداشتی صورت گرفته به برنامه‌های آرامش‌بخشی توسط مادر خانواده تأکید شده است تا استرس  و اضطراب برای ایجاد ایمنی خانواده‌ها افزایش داشته باشد.

حیدرزاده ضمن اشاره به اینکه باید در آموزش ها توجه بیشتری به مادران شود خاطرنشان کرد: سبد غذایی خانوار نیز با محوریت مدیریت مادر خانواده دارای اهمیت است.

وی افزود: در طی چهل سال انقلاب و در شرایط بحران بسیج نقش تأثیرگذار خودش را ایفا کرده است و امروز بسیج به عنوان نیروی همیشه در صحنه در برابر خطرات با توجه به توان مردمی به صورت سازمان یافته برای حل مشکلات اقدام کرده است و بحران هایی همچون سیل، زلزله، مسائل اجتماعی، امنیتی و سلامت را پشت سر گذاشته است.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی گفت: در دهه 80 در ریشه‌کنی فلج اطفال نیز بسیج جامعه زنان پیش قدم بود لذا فعالیت خاصی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی منجر به ریشه‌کنی فلج اطفال شد.

وی افزود: در مقطع سال 85 شیوع بیماری سالک را در استان شاهد بودیم که به همکاری بسیج زنان، مقابله با این بیماری در 170 محله مشهد عملیاتی شد لذا دارای تجربه ارزشمند مردمی در حوزه بهداشت و سلامت هستیم و امیدواریم با همکاری دستگاه های دولتی و مردمی به صورت قرارگاهی و همت و عزم مردمی با عنایت الهی ریشه کنی این بیماری را شاهد باشیم.

در پایان می توان گفت که این اقدامات جهادی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از آن دسته اقدامات امیدبخشی است که در مقایسه با سایر کشورهای مبتلا به این ویروس نشان دهنده روحیه جهادی و ایثار جامعه ایرانی است.

در مقایسه با سایر کشورها در مواجهه با با شیوع کرونا، همبستگی مردم کشورمان بسیار مشهود است و ایجاد قرارگاه‌های جهادی خودجوش، کمک مالی کسبه و هیئت‌های مذهبی شهر برای خرید مواد ضدعفونی کننده، توزیع بسته‌های بهداشتی در مناطق کم برخوردار، ضدعفونی کردن اماکن عمومی و توزیع غذای متبرک و ماسک های بهداشتی از جمله همین اقدامات جهادی و امیدبخش در خراسان رضوی و سایر نقاط کشور است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مواد ضدعفونی کننده مسئول سازمان بسیج بسیج جامعه پزشکی اقدامات جهادی مقابله با کرونا مقابله با ویروس گروه های جهادی خراسان رضوی خبرنگار ما جهت مقابله بیماری کرونا برای پیشگیری دستمال کاغذی بسیج سازندگی وزارت بهداشت فروشگاه ها مردم یاری برای خرید ریشه کنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟
  • گسترش فرهنگ جهادی از کار جهادی مهم‌تر است
  • وعده‌ی سنگین امباپه به فرانسوی‌ها
  • اطمینان امباپه: به فینال چمپیونزلیگ صعود می‌کنیم
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد